Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Jumaat, 19 September 2008

Berbuka Puasa Di Sana Sini..


Coretanku di Hari Lahirku..

Nak bagitau semua yang hari ini 19.9.2008 adalah hari lahir amy ikram yang ke-25. tak de hadiah ker?. hehehe




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dalam bulan puasa nie, amy banyak la jugak dapat jemputan berbuka puasa di merata-rata tempat. Tapi, tak dapat pergi kan.. Ye la.. satu lagi bulan puasa nie kurangnye transport nak gerak ke sana-sini, lagipun member-member amy, ramai yang sibuk dengan rakaman itu rakaman ini. Biasela kan si Farouk tue, member amy merupakan Asst. Producer di RTM nun di sana, tak dapat temankan Amy la ye. Minggu lepas Amy dapat jemputan berbuka puasa daripada Budiey dari Sensasi Selebriti, tapi tak dapat pergi la... Berbuka Puasa pulak dekat Lemon Restaurant kat The Mines tue, milik penerbit filem terkenal, David Teo. hmmm.. sedih kan.. Pada yang ajak Amy tue, maaf-maafkan lah ye.. tak dapat joint kawan-kawan. Hari ini pulak, dekat The Palace Of Golden Horses, Tayangan Unggul syarikat filem gergasi tue, invited semua media, artis, karyawan dan blogger datang majlis berbuka puasa. Blogger Sensasi, Ajami Hashim , tak habis-habis tanya amy nak pergi ke tak. Ini merungsingkan kepala amy ini.. kawan-kawan pulak, malas nak pergi.. tapi amy tak janji la ye cik ajami... Selalunya, amy tak pernah missed mana-mana acara dan jemputan, tapi dalam bulan puasa nie kurang la sikit kan. Satu lagi amy tak faham dengan rakan amy yang kiranya melampau tahap gaban iaitu, Saiful Mamak tak habis-habis nak dengki kat amy.. kononnya dia lah diva segala diva.. hai diva ke Viva.. ntah la.. semua.. yang penting kite happy betul tak.. satu lagi amy nak bagitau yang FINAS ada buat Majlis berbuka puasa minggu depan untuk semua karyawan filem, penerbit, artis dan media di Sound Stage FINAS. Hari apa?. nanti amy iklan kan ye... confirm darah berangan kawan amy seekor tue naik lagi.. ok lah.. salam ramadhan dan jauhkan sifat dengki tue ye.. kata Anim Dewi, u hipokrit la.. ntah la.. bye selamat berpuasa.

p/s: amy nak bagitau yang model iklan, Anim Dewi akan buat majlis berbuka puasa bersama suami.. Dekat mana tue?. Amy kurang pasti la.. nanti amy khabar-khabarkan ye..

1 comments :

finas dah 'ban' blogger sensasi tersohor tnh melayu utk buka posa nx wk tak? uhuk! uhuk!

p/s: rugi ko X mai bcoz artis pojaan ati ko iaitu azwan ali mai buka posa T.Unggul smlm.. larriikkk!