Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Jumaat, 16 Januari 2009

Malam ini : Malaysian Gods dan Esok: Doraemon Nobita's Dinasour 2006...

Perhatian buat semua blogger, karyawan filem, pengkritik dan pengulas filem serta para peminat filem, anda di jemput hadir malam ini dan esok, untuk menyaksikan Premiere Filem Dokumentari arahan Amir Muhammad dan tayangan filem animasi Japan, Doraemon : Nobita's and Dinasour 2006 di dua tempat yang berbeza. Jangan keliru. Baca dengan teliti dan datanglah beramai-ramai memeriahkan majlis tersebut.

PREMIERE FILM AMIR MUHAMMAD
MALAYSIAN GODS
Tempat : Kelab Seni Filem ( HELP INSTITUTE DAMANSARA)
Masa : 8.00 malam
Tarikh : 16 Januari 2009, Jumaat

info at: http://amirmu.blogspot.com/TAYANGAN FILEM ANIMASI JAPAN DIRECTED BY WATANABE AYUMU DORAEMON: NOBITA'S DINASOUR 2006
Tempat : Pawagam Mini P.Ramlee , FINAS Hulu Kelang
Masa : 3.00 petang
Tarikh: 17 Januari 2009

so.. pastikan temujanji anda bersama kami untuk menyaksikan kedua-dua tayangan tersebut yang tiketnya berharga 'ADALAH PERCUMA'. Ulasan filem Malaysian Gods akan diupdate selepas tayangan. Nantikannya ye..0 comments :