Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 2 Februari 2009

Peluang Terbaik buat anda Karyawan Filem Tempatan....

Ingin karya anda ditayangkan di tiga saluran antarabangsa?. Mahukah produk video anda di tonton oleh jutaan penonton di seluruh dunia?. Jika anda mahu, bacalah info ini dengan teliti... Jangan abaikan jika anda mahu jadi karyawan asia bertaraf antarabangsa..FINAS memberikan peluang ini kepada anda untuk membolehkan karya dokumentari anda di siarkan di tiga saluran astro iaitu 'History Channel, The Biography Channel, dan Crime & Investigation Network'.. so apa lagi... sahutlah cabaran ini..

sila klik pada setiap keratan di bawah untuk saiz pembesaran
0 comments :