Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Jumaat, 6 Februari 2009

Yoyooh Blogger Awards 2009: Pencarian kian hampir...

Yoyooh Blogger Awards kini hampir kemuncaknya. Sebanyak 46 calon blogger tersenarai untuk undian para pembaca bagi merebut pelbagai anugerah bagi mencalonkan blog-blog yang dirasakan sesuai untuk berentap dengan blog-blog yang lain. Jika anda merasakan antara 46 calon blog yang dinyatakan sesuai berentap ke peringkat akhir, sila klik laman di bawah ini atau ikon sebelah kanan atas blog untuk membuat undian bagi memilih calon-calon bagi peringkat akhir pencalonan. Oleh itu, jangan membuang masa anda lagi, klik sahaja ikon ini dan pilihlah rate anda sendiri untuk ke semua calon blogger yang terpilih... Afundilah dengan bijak, anda mampu mengubahnya. Cewah...


untuk membuat undian dan melihat senarai yang tercalon, sila klik ikon ' rate my blog' ini di ruangan atas blog, atau klik aje di
http://yoyooh.com/bloggerawards/

p/s: Mampukah blog saya ini berentap dengan blog-blog terkemuka yang lain bagi merebut gelaran Blogger Terbaik 2009?. Wallahuallam..

0 comments :