Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Ahad, 30 Ogos 2009

Iklan Merdeka TM 2009 by Osman Ali....Mungkinkah kemerdekaan tahun ini penuh makna bagi kita seluruh rakyat Malaysia?. Apakah kita bersyukur atas apa yang dianugerahkan tuhan setelah kita merdeka?. Perlukah kita membandingkan diri kita dengan orang lain apabila kita hidup di bumi bernama Malaysia?. Semuanya perlu kita hargai kerana kemerdekaan negara kita adalah penghargaan generasi terdahulu yang tidak boleh dijual beli. Namun, sebagai warga Malaysia.. kita perlu bersatu padu sesama kita untuk memelihara kemerdekaan negara kita yang kini sudah 52 tahun Merdeka. Buat pembaca setia dan seluruh rakyat Malaysia, Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia ke-52, 31 Ogos 2009.. agar kemerdekaan kita akan kekal abadi selamanya... amin.

p/s: Hayatilah kemerdekaan negara kita dengan video khas arahan Osman Ali yang kini ditayangkan di kaca TV anda.