Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Selasa, 10 November 2009

'Seribu Warna Datuk Siti'.... live di Internet!!!


klik ikon di atas ini untuk menonton konsert yang dipancarkan secara live
pada 14 November 2009
melalui internet

Diva No 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza akan mengadakan Konsert penuh ekslusif 'Konsert Seribu Warna' di Stadium Shah Alam, Selangor. Menariknya, konsert yang bakal di hadiri ramai penonton ini akan dipancarkan secara langsung melalui internet ( boleh klik diikon paling atas) pada 14 November 2009, bermula 8.45 malam. Menurut Rozi Abdul Razak, Pengurus Peribadi Datuk Siti Nurhaliza di laman facebooknya, memberitahu peminat semua bahawa caj perkhidmatan untuk menonton konsert ini adalah RM 10.00 sahaja.

Namun begitu, bagi anda yang mahu menyaksikan konsert ini secara langsung tanpa melalui internet, bolehlah mendapatkan tiket bernilai RM 60.00 ini yang sedang rancak dijual sebelum 13 November 2009. Maklumat lanjut:-

Ticket2u.biz Outlets
Call centre: 4149 8600 (M-F,9am-6pm), Istana Budaya: Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur, KLCC: Triways Travel & Tours, TTDI: Triways Travel & Tours, MATIC: Malaysia Travel Bureau, MTB, Shah Alam: Sri Amera Holiday Sdn Bhd, Level 1 Plaza Sentral, Shah Alam, Putrajaya: Sri Amera Holiday Sdn Bhd, Pasar Awam Precint16, Putrajaya, MidValley: TicketCharge, 29-5, Signature Office Suite, The Boulevard, Mid Valley City. Online Booking: Click Here!

p/s: x sabar nak menonton...

0 comments :