Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Ahad, 29 November 2009

Online DVD ... Nur Kasih bakal difilemkan?


Ketika ini, mungkin heboh seketika mengenai drama Nur Kasih yang dikatakan antara rating no 1 di TV3. Drama bersiri arahan Khabir Bhatia ini mempunyai pengikutnya yang tersendiri sehingga ada ura-ura mengatakan bahawa Nur Kasih bakal difilemkan tidak lama lagi. Benarkah andaian ini?. Sama-samalah kita tunggu berita ekslusif dari mulut Khabir sendiri. Jika ditanya pada saya mengenai Nur Kasih, saya cuma mampu mendiamkan diri kerana drama bersiri ini tidak pernah saya ikuti semenjak ia ditayangkan di kaca tv. Nak kata tidak berminat, entahlah.. Tapi, agak sibuk sedikit lah dengan beberapa tugasan yang perlu dilaksanakan. Katanya, saya kurang berminat dengan drama siri.. Jika ia difilemkan... mungkin satu berita yang agak ekslusif barangkali buat peminat setia Nur Kasih ini. Bukan itu sahaja, drama bersiri tulisan Mira Mustaffa ini mula dijual dalam DVD Box Set yang berharga RM 79.20 yang boleh dibeli secara online, sekarang!!!.

Tunggu apa lagi.. klik di sini sekarang!!


p/s: nak tgk teater Natrah nanti... huhuhu

1 comments :

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

eeeeemmm permulaam cerita ni agak lembab tapi last episode tu ramai orang yang dok mengadap tv tunggu cerita ni habis.... jaadi mmg best cerita ni.... family aku tak gi beraya lah pasal nak tengok cerita ni.... aku rasalah klu buat movie pun ramai yang akan datang... ramai lah yang datang panggung...