Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry



Bagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Selasa, 20 April 2010

Mencari JANTAN dalam tempoh 21 hari... Andartu Terlampau Mencari Jantan!!





Filem arahan Din CJ, lakon layar oleh Haliza Misbun, lakonan Haliza Misbun, Fahrin Ahmad, Awie, Azizi Chunk dan ramai lagi ini akan mencari jantan di seluruh panggung wayang mulai 20 Mei 2010. hehehe. Filem yang dilabelkan 'untuk tontonan umum' ini mengisahkan tentang seorang gadis lewat 20an bernama Nik Melati Sukma yang tertekan gara-gara sikap keluarganya yang mahukannya berkahwin segera. Jika tidak, maka Nik Melati akan dikahwinkan secara paksa dengan pilihan keluarganya. Pelbagai peristiwa menarik dan melucukan terdapat dalam filem berdurasi 90 minit ini. Apakah ia sekadar cerita klise sepertimana filem atau drama melayu yang ada?. Nantikan kemunculan Andartu Terlampau.. 21 Hari Mencari Jantan. eh.. mencari suami!. Apakah anda pilihannya?.

sinopsis selanjutnya. klik sini
portal rasmi filem terlampau ini. Klik sini


trailer filem terlampau abad ini..

p/s: mencari jantan dipawagam katanya!! hehehe

0 comments :