Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 12 Julai 2010

Lagenda Duyong Aridinata.. mulai 12 Julai 2010!!!


Produksi Zeel Productions kerjasama TV3 akan menyiarkan sebuah drama bersiri terhebat, 'Duyong Aridinata', arahan Adam Hamid yang akan mula bersiaran mulai 12 Julai 2010 pukul 4.30 petang di TV3 dan 8.30 malam di TV9. Lagenda Duyong Aridinata yang menampilkan pelakon seksi, Natasha Hudson, Fasha Sanda dan Zack X-Factor akan menemui penonton setiap Isnin hingga Khamis. Nantikan kehangatan Duyong Aridinata di kaca tv anda...

Exclusive Trailer Duyong Aridinata

foto bawah sekadar hiasan.

p/s: Cantik lokasi penggambarannya... klau buat filem mesti best tue.. Jangan sama plak mcm filem KRU FILEM tue ye.. ngee.

0 comments :