Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 19 Julai 2010

"Talentime" Charity Screening.. 23 July 2010!!

Sebagai memperingati pemergian pengarah filem tersohor negara, Allahyarham Yasmin Ahmad pada Julai 2010, beberapa individu penting dilihat menganjurkan beberapa acara penting melibatkan Yasmin Ahmad secara peribadi. Terbaru, Tayangan Filem Talentime secara ekslusif akan di adakan pada 23 Julai 2010 di The Instant Cafe Theatre, Section 6, Petaling Jaya. Tayangan akan bermula pukul 8.00 malam secara percuma mengalu-alukan kehadiran semua pihak bagi memeriahkan acara yang di adakan sambil menderma. Untuk info selanjutnya, sila klik di sini.

p/s: My Love of Storyteller, Yasmin Ahmad...

0 comments :