Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Ahad, 19 September 2010

Akan datang 11 November 2010, Crayon The Movie!!!!

Filem untuk remaja arahan Dean A.Burhanuddin, dibarisi Hon Kahoe, Faisal Abdullah, Adibah Noor, Joshry Adamme, Crayon The Movie akan menemui penonton tempatan mulai 11 November 2010!!. Nantikan kehangatannya!!!

Ekslusif Trailer


p/s: Khabarnya, Crayon The Movie seakan-akan filem Yasmin Ahmad. Benarkah begitu?. Saya belum menontonnya.. insya allah masuk panggung nanti tentunya filem ini akan membuka lembaran baru dalam sinema tempatan. Jika anda diluar sana yang sudah menonton Crayon masa Tayangan Perdana ari tue.. kongsi la ye di sini, apakah yang menariknya mengenai filem ini.

- saya tak leh beri komen sebab saya tak tonton lagi.. macam best!!!

0 comments :