Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 8 November 2010

Dr Rozmey mahu sunting Pamela Anderson?


Beria benar Dr Rozmey mahu sunting Pamela Anderson dalam filem terbaru terbitannya. Apakah ia sebuah filem yang bakal mengutip pulangan tertinggi atau sekadar mencari populariti?. Belum sempat menjengah pawagam tempatan 2 Alam dikatakan juga bakal memberi saingan kepada filem antarabangsa Harry Porter dijangka tayangannya sama dengan 2 Alam. Memetik kenyataan Dr Rozmey kepada akhbar kosmo baru-baru ini, beliau menyifatkan bahawa 2 Alam akan menjadi filem box office di Malaysia mengatasi filem Harry Porter!. Wow!! hebat sungguh impian Dr Rozmey la ye. Moga ia menjadi kenyataan.. Jika tidak, nanti orang kata berangan di siang hari. Apa-pun, nantikan juga kehangatan 2 Alam yang bakal runtuh, pecah dan ranap panggung mulai 18 November 2010!!.

p/s: Kata teman, better dia pi tgk Harry Porter. Kalau 2 Alam depa sume nk tunggu kar TV je.. hehehe

0 comments :