Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Rabu, 24 November 2010

Me'Ngangkung' di pawagam 25 Disember 2010!!


Peminat filem seram komedi bolehlah mengangkung ramai-ramai di pawagam mulai esok, 25 November 2010. Filem pertama arahan Ismail Bob Hashim yang diterbitkan oleh Metrowealth Movies Productions, Ngangkung akan bermula tayangannya bermula esok pagi di semua pawagam seluruh negara. Filem yang menelan kos RM 1.5 juta ringgit itu sebenarnya memaparkan kisah 3 orang anak muda kampung yang menjadikan aktiviti 'ngangkung' sebagai mata pencarian untuk mengejar kehidupan yang lebih sempurna. Namun disebalik impian yang dikecapi, tersirat pelbagai kisah penuh suka dan duka. Apakah yang terjadi kepada mereka bertiga?. Nantikan Ngangkung di pawagam esok!!!


p/s: Ulasan penuh Ngangkung?. Pi la sendiri tengok ye. saya tak tau apa nk ditulis.. Jika anda suke genre ini.. segeralah kepawagam bukan beli DVD..

0 comments :