Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Jumaat, 26 November 2010

Tayangan Khas: Mat Gelap secara ekslusif 27 November 2010!!


'Mat Gelap', yang ditayangkan pada tahun 1990, akan menemui penonton sekali lagi pada esok, 27 November 2010. Filem arahan Zarul Al-Bakri yang menampilkan Mano Maniam, Kamarool Yusof, Seri Ratu, Imuda, Jit Murad dan Liza Othman itu akan ditayangkan pada pukul 12 tengahari, 27 November 2010 di Panggung Collesium, Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur. Tayangan secara percuma itu dianjurkan FINAS mengalu-alukan kedatangan semua pihak samada peminat filem, pengkritik filem dan orang ramai. Pelbagai acara menarik termasuk sesi bergambar bersama bintang filem Mat Gelap, sesi ramah mesra dan sebagainya bakal menanti anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini secara ekslusif!!!

Jumpa kami di sana..

p/s: Jom sama-sama memeriahkannya!!!

0 comments :