Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Jumaat, 15 April 2011

Joko Anwar... The Best Master Class in the year!!


Walaupun aku hanya masuk sekejap Bengkel Masterclass bersama Joko Anwar ini..
aku dapat rasakan inilah bengkel cukup terbaik yang mungkin..
tidak akan aku lepaskan untuk masa akan datang...

patutlah.. ramai karyawan filem kata..
jangan lepaskan peluang keemasan ini..
aku ignore je.. tapi setelah Raja Azmi dan Anak Ikan Creator, Ajami Hashim..
pujuk aku masuk.. aku pun masuklah..

1st masuk... aku disuruh screening my short film 'comolot'..
'wow'.. ramai yang terkejut..
tetapi aku happy sebab ramai yang tahu kewujudan my short..

walaupun tak sempat nak aku pitching 'my comolot the movie'
for cinema...
insya allah aku akan siapkan secepat mungkin
kerna aku mahu biarkan 'anak ikan' mula bertapak..

ingat.. aku bukan pelopor 'anak ikan'..
itu keje ajami hashim

hahahaha...

p/s: aku mulai skrg.. nak update blog aku mcm ni lah.. nak tulis cara enjoy dan lebih dekat dengan pembaca aku.. huhu


aku mengharapkan Sazzy yang sekarang jd Bos PR FINAS.. bawaklah mana2 pembikin filem antarabangsa untuk buat master class di sini.. sebab aku kagum..
apakah Joko akan kembali ke masterclass akan datang??

Tepuk dada tanya selera

0 comments :