Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Khamis, 7 Julai 2011

'Astro Bintang dan Astro Pelangi' hiburan dan filem terbaik dari Indonesia 2011 dalam Pakej Indo Pek!


Mulai 16 Julai 2011, Stesen berbayar digital ASTRO, dengan kerjasama Broadway Media akan memperkenalkan 2 saluran Astro baru iaitu Bintang dan Pelangi. Kedua-dua saluran ini merupakan saluran berbahasa Indonesia sepenuhnya yang akan menghidangkan pelbagai genre hiburan termasuk filem, drama, muzik dan variasi. Kedua-dua saluran ini akan beroperasi sepenuhnya 24 jam tanpa henti mulai 16 Julai hingga 14 Ogos 2011. Menurut Khairul Anwar Salleh, Presiden Perniagaan Melayu Astro, 'kedua-dua saluran ini akan beroperasi secara PERCUMA pada tarikh tersebut, dan selepas 15 Ogos 2011, kedua-dua saluran itu mengenakan caj perkhidmatan sebanyak RM 12.00 sebulan bagi pelanggan Astro yang berminat terhadap 2 saluran tersebut.

Astro Bintang (141) merupakan rangkaian drama ( sinetron) dan variasi terbaik yang diimport khas dari Indonesia sepenuhnya. Ia menghidangkan pelbagai program hiburan tanpa sempadan yang memberi hidangan menarik seperti rancangan muzikal, komedi, gossip dan drama ; tentunya mencuit hati anda sebagai pencinta muzik dan program dari seberang.


Astro Pelangi (142) merupakan rangkaian saluran filem-filem terbaik dari Indonesia sepenuhnya. Ia merangkumi filem-filem dari zaman 70-an hinggalah era kini, bersesuaian dengan kandungan tv dan filem arus perdana dari Indonesia.

Jika anda peminat setia filem-filem dan hiburan Indonesia, jangan lepaskan peluang anda untuk menonton Pelangi dan Bintang bermula 16 Julai hingga 14 Ogos 2011 di saluran 141 dan 142. Jika anda mahukan kedua-dua saluran itu menjadi milik anda, langganlah saluran Indo Pack tersebut mulai 15 Ogos 2011 dengan harga langganan RM 12.00 sebulan.

untuk keterangan lanjut, sila klik di sini.

0 comments :