Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Selasa, 19 Julai 2011

'Hantu Susu' gabungkan 4 hantu paling popular!


Salam..

Lama jugak aku tak update blog aku ni ye.. Rasanya macam dah seminggu plak!. Ye lah.. kalau tak de story yang bagus atau cerita mahupun tayangan filem yang menyentuh perasaanku, khabarnya malap la blog aku ni ye. Oh ya, dalam dok belek-belek iklan drama baru di Astro. Aku nak kongsi dengan pembaca setia blog ini bahawa pada 21 Julai 2011, bermula jam 9.00 malam, kiranya tinggal tak beberapa hari lagi.. Cube Filem di bawah arahan pengarah kreatif, Michael Ang bersama si cantik jelita, Amor Rizan akan membawa anda menyelami kisah 4 hantu yang agak popular. Hantu Kum Kum ( Marsha), Pontianak Kampung Batu ( Erra Fazira), Langsuir ( Zarina AF) dan Penanggal ( Amy Mastura) merupakan antara hantu yanng akan bergabung pada 21 Julai ini.. Bukan Festival Hantu ye.. Tetapi, mereka di satukan dalam sebuah cerita seram komedi bertajuk 'Hantu Susu'.. Nak tahu ceritanya macam mana?. Pastikan temujanji anda bersama 4 hantu ini pada khamis 21 Julai 2011, 9.00 malam. Bukan itu saja, keempat-empat hantu ini akan bergabung bersama Lady Gaga Malaysia di APM, iaitu Didie Alias! hahaha.

Aku putarkan trailer ini.. Jom KLIK ramai-ramai

p/s: Nape aku cakap Lady Gaga plak ye.. bagi yang tonton APM minggu lepas tentu tengok gelagat Kak Didie kan.. cayalah korang! Ok.. apapun jangan lupe ye temujanji anda khamis ini bersama 4 hantu jelita ini..




0 comments :