Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


adcash

Isnin, 5 September 2011

'Diana Danielle beraya di rumah keluarga Farid Kamil'

Salam Raya..

Masih di mood raya bukan?. Confirm lepas aku upload foto aku bersama dua anak muda ni, pasti ramai akan cakap aku saje nak cipta publisiti kan?. hhahaha. Lagipun ni blog aku.. catatan aku.. so aku punye suke la kan..

By the way.. thank's pada Fadzil Zahari yang invite me to come open house kat rumahnya yang terletak di Jitra, Kedah. Kiranya satu negeri la dengan aku. Kalau u guys nak tau, Fadzil ni adik kepada Farid Kamil. Farid Kamil ni pulak kawan satu rumah aku ( masa study sama-sama kat UitM Shah Alam dulu), masa tu Farid baru berlakon dalam filem Prof Razak - tak silap aku filem Mistik!. hehhee. lepas tue, namanya terus boom baam.. meletup la.. tapi, walaupun dah popular, dia tak pernah lupakan kawan-kawan baik dia..

So.. dalam kolum hari ini, aku sajikan antara foto menarik masa Open House Raya 2011 Farid Kamil. Oh ya, lupa pulak.. masa open house tue pelakon Diana Danielle pun ada.. kiranya Farid bawak balik jumpe mak ayah dia kot! tentu betullah kan dia ada ape2 ngn Diana tue. Kalau tak betul.. Jangan marah aku pulak ye Tort ( nama manja Farid Kamil)

Salam Raya Walaupun sekarang bukan 1 syawal. tapi kite beraya sebulan! hehehe

foto menarik

aku dan tort


bini-biniku gangster.. cantik tak aweks sebelah kanan hujung sekali tue..yang baju hijau Fadzil Zahari..

3 awek cun. aku suke yang kanan sekali.. comel tak?
2 awek cun ni dok perasan kalau Farid jatuh hati sama mereka

aku tak pernah amik foto ngan dia ni - Fadzil.. ye la. sume dok amik.. aku amik la.. hehehe

ni famili aku.. hehe

0 comments :