Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Khamis, 15 September 2011

'Hantu Bonceng' sudah masuk Astro First!


Assalamualaikum..

Sekali lagi.. aku nak ucapkan tahniah pada Ahmad Idham dan semua team Hantu Bonceng, yang berjaya menjadikan filem ini mengutip kutipan luar biasa dalam tempoh 2 minggu tayangan - RM 8 JUTA!!!. Fuhh dasyat giler ar..

Oh ya.. pada anda yang belum menonton filem ini.. lekaslah serbu pawagam berhampiran yang masih menayangkan filem ini. Bagi yang tak de duit nak bayar parking kereta, minyak kereta dan malas nak drive ke panggung wayang.. aku cadangkan korang langgan aje filem Hantu Bonceng ni kat Astro First!. Siap ada pakej Hantu Bonceng HD okay!. Kalau HD tue may be aku akan langgan jugak kot walaupun aku dah menonton filem ini.. hihi.

p/s: Ahmad Idham akan menyusul dengan filem terbaru lepas ni - Mael Lambong.. okay!..

0 comments :