Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Rabu, 12 Oktober 2011

'Biar Mimpi Sampai Ke Bintang'.. Gandingan Mantap Randy Pangalila dan Elfira Loy

Randy Pangalila, pelakon popular Indonesia buat pertama kalinya beraksi dalam sebuah telemovie arahan Michael Ang. 'Biar Mimpi Sampai Ke Bintang', hasil karya Amor Rizan menemukan dua bintang terhangat masa kini, Elfira Loy dan Randy Pangalila. Ketika dihubungi, Michael Ang menjelaskan, 'Biar Mimpi Sampai Ke Bintang', merupakan karya remaja yang di kategorikan dalam 'mistaken identity comedy'.. Ini bermakna keseluruhan cerita dalam filem ini seakan filem Morte Carlo la ye kan?. Kalau saya tersilap, maafkanlah ye..

Nantikan trailer dan info menarik telemovie ini akan datang.

trailer monte carlo
(benarkah 'Biar Mimpi Sampai Ke Bintang' seakan filem ini?)3 comments :

Elfira Loy and Randy Pangalila cute and serasi :).

Randy Pangalila & Elfira Loy xD
tak sabar nak tngok ;DD