Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industry


Selasa, 3 April 2012

NUDE & NAKED SCENE IN 'YOU ARE THE APPLE OF MY EYE'

by Admin

Filem terhangat di pasaran Malaysia, 'You Are The Apple Of My Eye' ini boleh dimiliki dalam bentuk DVD di semua kedai muzik seluruh Malaysia. Rasanya dalam harga RM 21.90 yang original. Aku pasti peminat filem yang sudah menonton filem ni di pawagam ari tue, pasti tidak akan melepaskan peluang untuk menonton filem ini dalam format DVD pulak ye.

Aku 'missed' filem ni di pawagam ari tue.. Aku cuma download aje filem ni di internet.. hahaha. Bukan menyokong aktiviti cetak rompak, tetapi kalau aku beli yang original confirm la banyak adegan dalam filem ini dipotong oleh LPF. hahahaha. Tapi kalau filem tempatan yang aku rasa 'wajib tonton', aku akan dapatkan yang original, walaupun berulang kali menontonnya di pawagam..

Aku tak nak cerita pasal 'sinopsis' filem You Are The Apple Of My Eye ni.. kalau nak tau pasal apa filem ni, pi la search sendiri la ye.. atau tonton trailer filem ni sendiri.


Aku rasa korang yang suka cerita pasal remaja, pasti akan suka filem ni. Oh ya.. lupa nak cakap 'filem ni sesuai ditonton oleh mereka yang berumur 18 tahun ke atas, sebab nanti korang terkejut sebab ada adegan bogel pada sesetengah babak dalam filem ni Betul ke?. kena la tengok..

Oh ya.. nak suruh amy komen la filem nie ye.. kita just promote dan tulis aje.. hehhe

trailer

2 comments :

baik ko promote film porno gay terusla amyikram

ye akan diusulkan. Bukan tu aje.. Baik aku buat blog porno..