Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 28 Mei 2012

FRENCH FILM FESTIVAL 2012 HIMPUNKAN 7 FILEM TERBAIK..

**French Film Festival kini berlangsung di GSC bermula 24 Mei hingga 7 Jun 2012. **

Peminat sinema dunia khususnya pencinta filem yang meminati filem-filem Perancis, Alliance Francaise dengan kerjasama Kedutaan Perancis di Malaysia, kini menganjurkan Festival Filem Perancis 2012 (French Film Festival 2012).

Memilih Golden Screen Cinemas (GSC) sebagai platform untuk menayangkan 7 filem terbaik dalam sinema dunia, French Film Festival menyajikan pilihan terbaik buat penggemar filem yang berkualiti.

Ditayangkan dalam format Digital 2D dan 35MM bagi filem-filem terpilih, French Film Festival 2012 menghidangkan 7 karya filem terbaik antaranya, 'The Artist, Intouchables, Romantic Anonymous, Service Entrance, Father of My Children, Korkoro, dan A Cat in Paris'.

Bagi anda ingin menonton dan mendapatkan tiket bagi filem-filem ini, bolehlah mengunjungi pawagam GSC Pavillion, GSC Mid Valley, GSC 1 Utama dan GSC Gurney Plaza, Penang, atau boleh klik di sini.

THE ARTIST

THE INTOUCHABLES

ROMANTIC ANONYMOUS

SERVICE ENTRANCE

FATHER OF MY CHILDREN

KORKORO

A CAT IN PARIS

amy's said: semua filem yang ditayangkan memang hebat.. rugi korang tak tengok ooowh..

0 comments :