Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Khamis, 30 Ogos 2012

TAYANGAN DAN DISKUSI EKSLUSIF 'BUNOHAN'..


'Bunohan' yang diterbitkan Apparat Films ; diarahkan sutradara profilik, Dain Said akan menemui penonton dan peminat filem tempatan secara eklusif pada 1 September 2012. Filem yang mencipta pelbagai respond positif dan negatif dikalangan pengkritik filem tempatan itu akan diadakan sesi tayangan khas dan diskusi eklusif bersama Dain Said serta beberapa panel jemputan.

Memilih Pawagam P.Ramlee, Finas, - 'Diskusi ( Apresiasi dan Tayangan Khas)' itu merupakan program yang dianjurkan Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (Finas). Kepada peminat filem, pengkritik tegar dan anda pembaca blog ini dijemput hadir. Masuk adalah percuma.


Judul Filem:BUNOHAN
Tarikh:01 September 2012 (Sabtu)
Masa:9.30 pagi
Tempat:Pawagam Mini P.Ramlee
Panel:Dr. Mahadi J. Murat (Moderator)
En. Dain Said
En. Faizal Hussein
En. A.Wahab Hamzah
p/s: jangan lupa u ollz.. Pelbagai program dan aktiviti menarik seperti sesi diskusi filem, beramah mesra bersama pelakon dan krew terlibat akan diadakan. Masuk adalah percuma.

0 comments :