Malaysia - Singapore - Indonesia - Brunei
for film & entertainment industryBagaimana muzik dan lagu dicipta?. Kenapa rakaman muzik pada zaman dahulu berbeza dengan hari ini dan mengapa komposer hari ini tidak sama dengan kehebatan komposer era terdahulu?. Ikuti perkongsian menarik komposer, pencipta lagu dan penggubah muzik tersohor, S.Atan dengan klik poster di atas.

Ikuti perkongsian menarik komposer dan penggubah lagu, Ganesh Bala dan penyanyi Ushera tentang penerbitan 'The Malayan Songbook' dan rakaman lagu-lagu melayu klasik. Tonton sekarang!

Isnin, 1 April 2019

SINEMA APRIL SAJIKAN 9 KARYA MENARIK!

Walaupun April menyajikan puluhan filem buat peminat tegarnya, namun hanya 9 buah filem sahaja tersenarai sebagai 'wajib tonton' bulan ini. Merangkumi karya dari Singapura, Indonesia, Hong Kong dan Malaysia, 'Tiada Tajuk, BU, Fly By Night, Arwah Tumbal Nyai : Part Nyai, Homestay : Permainan Maut, When Ghost Meets Zombi, Triple Threat, Still Human, dan Two Sisters, antara 9 filem pilihan OMS! bulan ini. Peminat filem tempatan dan pelayar setia kami, harus jadikan 9 karya ini sebagai wajib tonton April 2019 ini.

SINEMA APRIL 2019
Untuk menonton kesemua trailer filem ini, sila ke laman kanan blog (Sinema April) dan klik pada setiap filem (poster) tersebut. 

Selamat Menonton.
Tonton di Pawagam ya!. 

0 comments :